Lezing 13 maart 2018

Juglen Zwaan

Eet jezelf gezond; de heilzame aspecten van voeding

Het was 14 februari 2017 een mooie lezing met Juglen Zwaan. Juglen heeft toen al aangegeven dat ook hij het prettig vond om in Dronten een lezing te geven en dat hij wel weer wilde terugkomen. Op 13 maart 2018 is het zover!

Meer dan 70% van de levensmiddelen in de supermarkt is zeer sterk bewerkt. Dat betekent dat er minder dan 30% overblijft dat onder onbewerkte voeding valt.
In deze lezing gaan we kijken naar de gezondheidseffecten van deze 30% op onze gezondheid. Groente, fruit, noten, zaden, peulvruchten, granen, zuivel en kruiden, ze komen allemaal aan bod.
  • Welke zijn het gezondst?
  • Waar moet je op letten?
  • Hoe zit het precies met koffie en thee?
  • Welke voeding werkt ondersteunend bij veelvoorkomende klachten?

Tijdens deze lezing 'Eet je gezond' kom je het allemaal te weten. Juglen deelt zijn nieuwste inzichten met je die hij rechtstreeks uit de medische literatuur heeft gehaald. Na deze lezing is je kennis niet alleen up-to-date, je zult ook praktische tips in handen hebben om je gezondheid met natuurlijke voeding te verbeteren!
Speciaal voor KoffieMet zal Juglen gaan behandelen wat we kunnen doen om onze cholesterol en bloeddruk op een natuurlijke wijze gezond te krijgen.

Website: http://www.ahealthylife.nl/
Gerelateerd: De 18 meest gebruikte verkooptrucs in de supermarkt
YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/aHealthylifeNL