Lezing 14 november 2017

Meditatief concert seVen

Het meditatieve concert seVen neemt je mee langs de zeven oer-inwijdingen van het leven, terug naar je oorsprong. Ieder niveau van het levensspectrum wordt ‘aan’ gezet tijdens deze helende reis naar binnen. Terwijl je luistert naar songs, sounds en meditaties, ervaar je dat je tot leven komt in je lichaam, emoties integreert, de toeschouwer wordt van gedachten, je hart opent, ontvankelijk wordt voor inspiratie, resoneert met je originele blauwdruk en je volledige potentieel gaat ervaren.

Het concert wordt gegeven voor Tijn Touber (gitaar, zang) en Binkie Dabekaussen (zang, sounds, flutes, hangdrum). De stappen waar dit concert doorheen gaat, worden beschreven in Heimwee naar het Paradijs, het nieuwste boek van Tijn: zeven universele inwijdingen die leiden naar verlichting, verlossing, geluk. Ga lekker achterover zitten, sluit je ogen en geniet van het avontuur!

Over Tijn

Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij is oprichter van Loïs Lane. Hun debuutalbum bereikt de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schrijft onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan de Amsterdamse politie, delinquenten in gevangenissen, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA) en jongeren op Lowlands.

Tijn weet spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft hierover columns, interviews en verhalen. In juni 2009 verschijnt Spoedcursus Verlichting dat meteen een bestseller wordt. Vanaf dat moment verschijnt ieder jaar een boek van Tijn: Verlicht Leven, Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers in Nederland open te stellen voor regelmatige meditatie waaraan inmiddels ruim 950 huiskamers in binnen- en buitenland meedoen), Het Geheim van Genialiteit, Yogi Power en Heimwee naar het Paradijs. Tijn geeft regelmatig lezingen, workshops, theateroptredens, meditatieconcerten, retraîtes en meditatielessen.

Website: www.tijntouber.com/
Facebook: www.facebook.com/tijn.touber
Gerelateerd: Time bender, de man die de aarde kwam redden