Lezing 13 december 2016

Remote Viewing, Meta tracking

Bert Janssen

“… is uitgegroeid tot één van de meest inspirerende en motiverende entertainers van onze tijd. Een waar geschenk … ”

Deze uitspraak is kenmerkend voor de lezingen van Bert Janssen.

Bert Janssen is een avonturier, niet alleen in de buitenwerelden maar ook in de binnenwerelden van de mensen zelf. Laat je meevoeren in zijn kennis in Morfogenetische Velden, Kwantumfysica, Shamanic seeing en zijn vele reizen die hij heeft gemaakt naar graancirkels, Kathedralen, Pyramides en nog veel meer.

Zoals hij het zelf verwoordt op zijn website:
“Kwantumfysica stelt dat de waarnemer de uitkomst beïnvloedt van hetgeen hij of zij waarneemt. Sjamanen zeggen dat het mogelijk is te zien wat je beschrijft, in plaats van te beschrijven wat je ziet.
In de wereld waarin wij leven blijkt niets te zijn zoals het lijkt te zijn.

Mijn opmerkelijke en ‘out-of-the-box’ observaties met betrekking tot graancirkels en geometrie, Gotische Kathedralen en de Grote Piramide, sjamanisme en krachtplaatsen, en observaties in het kwantumveld van wetenschap, heeft mijn perceptie van de werkelijkheid blijvend gewijzigd.
Remote viewing, shamanic seeing en vooral MetaTracking hebben mij hierbij telkens weer enorm geholpen.

Ik kan rustig stellen dat ik ieder dag met nieuwere ogen zie en met nieuwere oren hoor.”

Hij nodigt tijdens zijn lezingen iedereen uit om samen te reizen naar de plekken waar Hemel, Aarde en Spirit elkaar ontmoeten, om vanaf daar de grote avonturen van de buitenwereld tegelijk met die van de innerlijke wereld te beleven.

Het is geen workshop maar een brede kennismaking met meerdere werelden die door Bert Janssen zijn bezocht en toegankelijk zijn voor eenieder die zich daar voor openstelt en zich erin traint.

Website: www.bertjanssen.nl