Lezing 17 november 2016

9/11, de dag dat de wereld voorgoed veranderde

vierkantOp 11 september 2016 het precies 15 jaar geleden dat deze catastrofe van wereldformaat zich voltrok. De kans is groot dat je nog weet waar je was toen je hoorde dat er een vliegtuig in het WTC in New York was gevlogen. Het was een bizarre dag. Bizar in de geschiedenis en een bizarre persoonlijke ervaring voor bijna iedereen. De gevolgen van de gebeurtenissen op 11 september zijn dagelijks merkbaar. Het aantal bewakingscamera’s is exponentieel toegenomen. Een nagelschaartje in je handbagage? Vergeet het maar. En vooral de constante “oorlog” tegen het terrorisme die vervolgens is ontketend. De ontwrichting van de wereld zoals wij hem voor die tijd kenden is enorm. En dan wonen wij nog in het “vrije” westen. Na 15 jaar is de vraag actueler dan ooit, wat is hier nou eigenlijk echt gebeurd? Want deze gebeurtenis staat bol van de onrechtmatigheden. Verklaringen die niet kunnen kloppen, uitkeringen van miljarden op juist afgesloten verzekeringen etc. Coen Vermeeren laat zijn licht erover schijnen.

Dr. ir. Coen Vermeeren

Ufo’s bestaan gewoonCoen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is lucht- en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleiders. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minst gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen.
In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.
www.coenvermeeren.nl

9/11

twintowNa de aanval op de Twin Towers in New York liet Coen al in 2006 een aantal studenten onderzoek doen naar de technische aspecten van het instorten van de drie WTC torens. In april 2015 was Richard Gage, de voorman van Architects and Engineers for 9/11 Truth, te gast bij Studium Generale in Delft en sprak voor een volle zaal van 1000 man over de bewijslast voor het gebruik van explosieven (!) bij het instorten van de Twin Towers. In september is deze catastrofe die de wereld voorgoed veranderde precies 15 jaar geleden.
Moeten we de officiële lezing geloven of is er een reden dat miljoenen Amerikanen niet langer geloven in de mythe van 9/11?

9/11 is gewoon een complot

Boek Coen VermeerenDat is de titel van het boek van Coen Vermeeren over 9/11 dat verschijnt op 10 september 2016, exact 15 jaar minus één dag na deze gebeurtenissen. Dit zegt Dries van Agt erover:

“Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk. Het schrijven van een boek als dit door dr.ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.”
prof.mr. Dries van Agt, voormalig Nederlands minister-president (1977-1982).

Het boek kost € 29,95 en is al te bestellen. Meer informatie vind je op coenvermeeren.nl en op www.obeliskmediaservices.nl.

Gerelateerd:
15 jaar 9/11 - bevrijding van bedrog
15 jaar ná 9/11. En nu?
9/11 Mysteries Demolitions (Nederlands ondertiteld)
Painful Deceptions (Pijnlijk bedrog - Nederlands ondertiteld)
Interview met Coen Vermeeren bij Rob in de middag op Omroep Flevoland
Onthutsende andere kijk op de aanslagen van 9/11