Lezing 8 november 2016

Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn

Ronald Bernard zal tijdens deze boeiende lezing laten zien, waarom veel mensen in een tekort en onvrede leven. Het spoor van geld volgend, komen we bij oorzaken en een waarheid die tegen het onwerkelijke aanligt. Wie de geldstromen beheerst, bepaalt veel. Als u begrijpt hoe het bankensysteem werkt, dan kunnen we het ook positief veranderen. Ronald gaat uitleggen hoe we deze verandering kunnen bewerkstelligen.

Het geeft uitzicht op een gezonde economie en rechtvaardige samenleving in 5 jaar tijd. Kortom, echte veranderingen, voorspoed en welzijn voor iedere deelnemer. De Blije B is een coöperatieve pro-life fairtrade bank i.o. reeds actief in meerdere landen en gedragen door duizenden mensen. Het is een burgerinitiatief van professionals. Het is van, voor en door de mensen! Ze investeren rentevrij in duurzame projecten en lokale economieën met heuse rendementen. Bij 10.000 leden wordt de bankvergunning aangevraagd. Met een eigen bank als De Blije B in bezit, hebben burgers weer zelf de touwtjes in handen. Wij zijn namelijk zelf de enige echte waarde en verandering. Niemand anders!
De lezing wordt door Paul en Carla van der Veldt afgewisseld met pakkende songs.

Reacties op de lezing: "Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte."
“Ik merkte dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”
“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Ik doe mee.”

Paul_en_Carla_in_Tuin_DEF.jpg - Ronald Bernard is ondernemer. In zijn achtergrond zit economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Hij werkte ruim 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was dit vermogensbeheer, valuta- en depositohandel. Als initiator schreef hij de blauwdruk van De Blije B.

- De succesvolle zangers-songwriters Paul (bariton) en Carla (mezzosopraan) van der Veldt zijn beiden via To Be, Holland’s Got Talent, Opera Familia, het Gouden album Il Canto, Radio, TV en alweer 3 schitterende Theatertournees een hartverwarmend begrip in Nederland.

Gerelateerd: Filmpjes over het huidige bankensysteem
Ronald Bernard, onthullingen door een insider - deel 1
Ronald Bernard, onthullingen door een insider - deel 2