Lezing 10 mei 2016

Kosmisch Internet

Er zijn door de mensen heel veel overeenkomsten bedacht tussen het (jonge) Internet en het bestaande Kosmisch Internet, maar er zijn ook heel veel verschillen!
Wat is het? Wat heb je eraan? Hoe krijg je toegang? Waar kun je het voor gebruiken?
Hier is veel over te vertellen, maar wat Ellen nog belangrijker vindt: wat wilt u erover weten? Want het is een interactieve avond. Denk erover na, filosofeer erover en formuleer een korte vraag. Welke vraag er ook gesteld wordt, het antwoord zal zorgen voor een ruimer inzicht voor iedereen!

Oth-channeling door Ellen Rauh.

Oth en de Zijnen zijn een cluster van energie in de sfeer van de Galaxy. Zijn grootste doel is om verbinding teweeg te brengen tussen verschillende energieën om zo meer eenheid te creëren. Zijn boodschappen kunnen ons bewustzijn verruimen zodat wij beter in staat zijn om te beseffen dat alles een eenheid is en dat alles elkaar beïnvloedt. Elke vraag die we aan hem voorleggen, plaatst hij in een ruimer perspectief zodat er een ruimer begrip over een bepaalde problematiek kan ontstaan. Oth wordt gechanneld door Ellen Rauh.

Wie is Ellen Rauh?

Zelf schrijft ze:
Graag ben ik een wegwijzer voor mensen die soms tijdelijk verdwaald zijn. Mensen de weg wijzen waar ze mogelijk oplossingen kunnen vinden. Helpen ontdekken wat hun diepe waarde is, wat hun echte kwaliteiten zijn.

Channelen is voor mij een groeiproces geweest. Na veel testen en beproevingen ervaar ik het nu als een toegang tot een enorm kosmisch internet.

Mijn gids Oth vroeg me de controle op te geven. Ik leerde dat alleen die kennis doorgegeven kan worden die bij mij latent aanwezig is en daardoor niet totaal nieuw is. Deze slapende kennis wordt door het channelen geactiveerd en van mij. Ik kan Oth alleen channelen als ik de controle loslaat. De boodschappen die via mij door Oth en de Zijnen verspreid worden, zijn door mij niet te beïnvloeden. Meer en meer leerde ik vertrouwen te hebben in mijn gidsen. Tegelijkertijd leerde ik dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en alles wat ik als mens verspreid.”

Websites: http://www.oth-channeling.com/ en http://www.ellenrauh.com/