Lezing 12 januari 2016

Het Mysterie van Midden-Aarde


Een Lezing vol verassingen. Wist U dat er een wereld onder uw voeten bestaat? En dat daar allerlei beesten leven die op aarde uitgestorven zijn? Wat dacht u van menselijke reuzen, zo groot dat een mens van deze wereld net zo groot is als het hoofd van zo’n Gigant?
Mammoeten, dodo’s en nog veel meer … het monster van Loch Ness, draken, dinosaurussen …

Toegangen naar Midden-Aarde die afgesloten zijn door de overheid, bang voor de waarheid.
Toeval of echt?Kristallen steden en het nut ervan.
Ufo’s die in- en uit vliegen; piramides, hoe zien ze eruit?
En hoe is Midden-Aarde ontstaan?

Waarom wit??

Wat heeft Midden-Aarde te bieden en waarom wordt er alles (tot verdwijning van mensen aan toe!) aan gedaan om het geheim te houden?? Bang dat de mensheid weer gaat ontdekken wie ze werkelijk zijn? Mensen die niet meer voor de gek te houden zijn? Mensen die ontdekken dat alles wat ze in hun leven hebben geleerd één groot verzinsel is?

Midden-Aarde is wat ooit eens hier op Aarde was en het is nu de tijd om er opnieuw te mogen zijn. Wat hebben aardlijnen en graancirkels te maken met Midden-Aarde? Is het waar dat er haast niet gepraat wordt in Midden-Aarde?

Dit en nog veel meer.

Na deze interessante informatie wordt de Midden-Aarde-energie beleefd door middel van een hartmeditatie, waarbij weer bewust ervaren mag worden hoe het voelt om weer verbonden te zijn met alles wat is. De afsluiting is een mooie presentatie waarna vragen welkom zijn.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Much Love,
Elayna Pauli.
Website: www.elaynaofhollowearth.com

Home is where the Heart is!

Tot ziens bij de lezing!