Lezing 10 november 2015

De MIR-Methode®

Mireille Mettes

Wat is de MIR-Methode?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intu├»tieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

Voor wie is de MIR-Methode bedoeld?

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden.

MIR-Methode Lezing door Mireille Mettes

Logo MIR-methode Tijdens de lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode: de studies, de experimenten en de toevallige ontdekkingen. Ze laat daarna zien hoe je de MIR-Methode moet gebruiken. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. De 9 stappen worden uitgelegd en je kunt je vragen stellen. Na de lezing ga je weer naar huis met nieuwe energie. Je weet na afloop precies hoe je de MIR-Methode moet gebruiken en hebt antwoorden op je persoonlijke vragen gekregen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het handboek van de MIR-Methode te koop.

De MIR-Methode en Wereldvrede

Door de daadkracht en eenvoud, maar vooral de verbluffende resultaten met de MIR-Methode ziet Mireille Mettes een kans voor wereldvrede: “Hoe meer mensen zichzelf helen, hoe sneller we de wereldvrede naar ons toe halen.” Mireille heeft namelijk neteen nieuw boek geschreven dat heet “Waarom ben ikin Vredesnaam op Aarde”. Daar zal ze wel over willen vertellen.

Dit is een stuk tekst uit haar toelichting:
Mireille: “Het gaat erom dat we de moed terugvinden om ons ware potentieel te zien. Dat we herontdekken welke bijzondere vermogens er in ons huizen. We herinneren ons weer hoe helder we kunnen zien, horen en voelen en gaan merken dat we niets liever willen dan dat weer te ervaren. Vanuit dit krachtige potentieel vormen we bovendien een hartsenergie die zijn weerga niet kent!”
Het boek is een praktische handleiding om je missie te vinden.

Website: www.mirmethode.nl.
Gerelateerd: Be the MIRror

Praktische informatie voor de avond

  • De lezing door Mireille Mettes wordt niet bij Restaurant Moellies gegeven.
  • Dit omdat de beschikbare ruimte te klein is voor het verwachte aantal bezoekers.
  • Deze lezing wordt nu gegeven in de Meerpaal, De Rede 80.
  • U moet zijn in de bioscoop (de filmzaal), bij binnenkomst direct naar links lopen.
  • Over een mogelijk diner wordt u nog geïnformeerd.