Lezing 13 oktober 2015

Ufo's bestaan gewoon!

Boek Coen Vermeeren Ufo’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Coen Vermeeren, Luchtvaart- en Ruimtevaartdeskundige, schreef er het boek “Ufo’s bestaan gewoon” over.

In zijn boek geeft Coen Vermeeren antwoord op vragen als: Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar Ufo’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen?

Koen Vermeeren Volgens Vermeeren is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten, leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals (hoge militairen, piloten en astronauten maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen) hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Zij roepen universiteiten op om onderzoek te doen en het onderwerp serieus te nemen. In zijn lezingen roept Vermeeren studenten en iedereen in feite op om een ‘eigen zoektocht’ te beginnen ‘want daar is het leven voor en iets meer fascinerends is er niet’.

Dr. ir. Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft en is nu daaraan verbonden als Hoofd Studium Generale.

Website: http://coenvermeeren.nl/
Gerelateerd:
“Onze” Jos Kox is voor deze lezing geïnterviewd door Omroep Flevoland.
“We worden warm gemaakt voor het buitenaardse” (© AD 24-10-2015)