Lezing 8 september 2015

Chagai en zijn kosmisch Medisch Team

Chagai Katz Mijn naam is Chagai Katz, ik woon in Israƫl, vlakbij Tel Aviv.
Ik ben getrouwd met een lieve vrouw en ben vader van 4 kinderen.

Sinds jonge leeftijd heb ik al paranormale vaardigheden, ik 'zag' en 'voelde' dingen die onbekend waren voor andere kinderen. In oktober 2001, ik was toen 24 jaar, kwam er een grote ommekeer in mijn leven. Ik was destijds aanwezig bij een healing sessie van Adrian Dvir, een man die samenwerkte met onzichtbare buitenaardse wezens (aliens) om mensen te helpen met hun voornamelijk medische problemen. Adrian Dvir en zijn aliens herkenden dat ik hetzelfde werk als Adrian kon doen, en met hun hulp was dat in no time het geval!

Om het kort te houden, sindsdien werk ik dus samen met onzichtbare buitenaardse wezens. Ze zijn voor ons onzichtbaar omdat ze in een andere dimensie leven. Ze hebben in hun dimensie een beroep als dokter, chirurg of wetenschapper. Ze bieden medische behandelingen aan met (eveneens onzichtbare) geavanceerde medische apparatuur en instrumenten.

Mijn rol in het hele proces is dat ik in contact sta met de aliens, ik communiceer met ze, even gemakkelijk zoals mensen met elkaar praten. Ik regel de behandelingen voor en met de aliens, heb een actieve rol tijdens de behandelingen, ik zie wat er gebeurt en koppel dat terug aan de klant en kan vertellen wat er eventueel nog moet gebeuren via vervolgbehandelingen, ik beantwoord de eventuele vragen die de klanten aan de aliens stellen.

In februari 2014 werd ik uitgenodigd om enkele lezingen in Nederland over mijn werk te geven. Deze actie is een beetje uit de hand gelopen want voor ik het wist moest ik mijn verblijf met 2 weken verlengen voor het verzorgen van behandelingen voor Nederlandse klanten.

De realiteit is nu dat ik maandelijks minimaal 3 weken in Nederland verblijf en behandelingen verzorg in Eindhoven.

Website: http://www.chagaikatz.nl/

Deze lezing zal worden gehouden in goed verstaanbaar Engels.

Gerelateerd:
Werken met een extraterrestrial medisch team
Healing Centre Beyond Medicine, ExtraTerrestrial Healing & Communication