Lezing 11 november 2014

Reïncarnatie en familielijnen

Pasfoto Maarten Oversier Maarten Oversier (1962), getrouwd en vader van vier kinderen, is sinds 1994 werkzaam als paragnost en reïncarnatietherapeut.
Met name de laatste veertien jaar heeft hij zich intens verdiept in familiekarma, de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en voorouderlijke, ‘aangehechte’ entiteiten. Maarten is actief in verschillende uitwisselingsprogramma’s met Indiaanse ‘First Nations’ volken in Amerika en Canada. Veel van zijn leraren komen uit die culturen. De opgedane kennis en inzichten heeft hij verbonden met de ervaringen uit zijn praktijk, waaruit veel boeiende inzichten zijn ontstaan.
Dat “mijn cliënten mijn leraren zijn” is betekenisvol voor Maarten, die naar schatting 7000 sessies deed in de loop der jaren.
“Dan leer je wel wat er écht in mensen speelt, en herken je zowel de verschillen als de gemeenschappelijke deler.” Dat laatste richt zich op ieders behoefte naar harmonie en innerlijke vrede. Echter, veel oude levenservaringen, zowel van (voor)ouders als van persoonlijke vorige levens, zijn niet goed afgerond en bezorgen derhalve nog steeds problemen. Problemen, die meestal niet als zodanig herkend worden, en derhalve ook niet de aandacht krijgen die ze verdienen.

Tijdens de lezing maakt Maarten, aan de hand van zijn ruime praktijkervaring, duidelijk hoe oorzaak-en-gevolg-lijnen in elkaar overlopen en hoe je die kunt herkennen. We zetten uiteen hoe je, als je goed leert kijken naar de belangrijkste gebeurtenissen die onze voorouders meemaakten, zelf verstrikt kunt raken in die oude thema’s. Maar ook hoe je jezelf daar weer uit kunt bevrijden.

Website:
http://www.maartenoversier.nl/