Lezing 13 mei 2014

Orbs en andere lichtfenomenen

Multidimensionale bewustzijnsvormen


Lichtbollen ofwel orbs zijn een relatief onbekend verschijnsel.

Ed Vos - Orbs en andere lichtfenomenen Ed Vos probeerde de verschijnselen te verklaren vanuit zijn vakkennis als fotograaf, maar kon uiteindelijk niet anders concluderen dan dat er hier iets bijzonders aan de hand was.

De lichtfenomenen laten zich niet alleen op foto’s zien maar zijn ook met het blote oog waarneembaar. De lichtverschijnselen breiden zich steeds meer uit, niet alleen in vorm, maar ook in aantal. Wereldwijd leggen steeds meer mensen de lichtbollen vast op hun foto’s. Deze multidimensionale bewustzijnsvormen, die zich met name op krachtplaatsen goed laten fotograferen, vormen een zeer bijzonder verschijnsel, dat vele hoogst interessante facetten kent.

In dit boek vertelt de auteur over zijn ervaringen en neemt hij de lezer mee op ontdekkingsreis langs de vele fascinerende lichtverschijnselen.

Ed VosOrbs, een zich mondiaal steeds wijder verbreidend fenomeen.

Ed Vos is zo’n 40 jaar als beroepsfotograaf werkzaam en probeert verschijnselen op foto’s vanuit zijn vakkennis op technische wijze te verklaren. Dit lukte altijd uitstekend tot hij met het fenomeen lichtbollen in aanraking kwam.
Inmiddels geniet hij internationale bekendheid als lichtbollenfotograaf en geeft in het binnen- en buitenland lezingen. Tevens is hij eigenaar van een internationale informatie-uitwisselingsgroep.

Websites:
www.edvos.nl
www.dutchlightorbs.nl