Heerlijk dineren bij Moellies

Logo Restaurant MoelliesBij Moellies wordt voorafgaand aan elke lezing op maandag voor slechts 10 euro een heerlijk vegetarisch tweegangendiner geserveerd. Dit diner is ontstaan in de tijd dat de lezingen van KoffieMet nog bij Moellies werden gegeven. Het tweegangendiner staat bij de gebruikers bekend als KoffieMet-diner.

  • Bezoekers van een door KoffieMet georganiseerde lezing die vooraf van dit diner gebruik wensen te maken, dienen dit kenbaar te maken via het contactformulier (kies voor “Aanmelden lezing”).
  • Wilt u met meerdere personen dineren, dan dient u het formulier voor elke dinergast apart in te vullen.
  • Het diner wordt om 18.00 uur geserveerd in restaurant Moellies. Er is dan na het diner ruim voldoende tijd om naar de locatie van de lezing te wandelen.

  • Mensen die gebruik willen maken van het KoffieMet-diner maar niet de lezing willen bezoeken of willen eten op een andere maandag, dienen dit te reserveren via Restaurant Moellies.

Hoe de koks van Moellies elke keer weer een heerlijk menu weten samen te stellen vinden wij (van KoffieMet) erg knap. Sander van ’t Riet, die kok was bij Moellies, heeft het KoffieMet-diner bedacht en als eerste samengesteld.