Welkom op de boekenpagina van KoffieMet.

Waarom een boekenpagina?

De activiteiten van KoffieMet zijn eigenlijk samen te vatten in het aanbieden van informatie.
Door middel van een boekenpagina kan KoffieMet haar bezoekers meer en breder informeren over, onder andere, de sprekers die bij KoffieMet een lezing hebben gegeven of nog gaan geven. Naast de boeken van de sprekers zetten wij ook andere boeken op de site die passen binnen de filosofie van KoffieMet.

De boeken

Klik op het gewenste boek (tegel) en u komt op een webpagina van Voster Boek en Kantoor. Op deze pagina kunt u meer informatie over het boek vinden. Indien gewenst kunt u het daar ook bestellen. Als Voster het boek in een uitzonderlijk geval niet in de collectie heeft, verwijzen we naar een andere site.
Indien meerdere boeken van een auteur interessant voor onze site zijn, staan deze op een aparte pagina die via een klik op de foto van de auteur is te bereiken.

Boek Maureen Venselaar Boek Annemieke Witteveen Boek Maurits Prins Boek Janneke Monshouwer Boek Door Frankema Boek César Cleijn Boek Marc Juncker Boek Ed Vos Boek Nina Elshof Boek Susanne van de Kamp de Villandry

Meer boeken per auteur

Mireille Mettes Bert Janssen Micha Beuger Nicolaas M. de Jong Eva Vriend Marja de Vries Ab Straatman Ellen Rauh Ad Broere Peter Toonen Dr. Hans Moolenburgh Willem Glaudemans Ivo Valkenburg Coen Vermeeren Willem Witteveen